Header Ads Widget

Ticker

6/recent/ticker-posts

A kazár maffia hatalmi struktúrája egészen nyilvános módon omladozik

Tagadhatatlanul egy Szovjetunió stílusú összeomlás zajlik az EU-ban, és egy polgárháború bontakozik ki az Egyesült Államokban, ahogy a kazár maffia irányítása a nyugati politikai apparátus felett folyamatosan esik szét. Ez egy egyedülálló lehetőség az emberiség számára, hogy több ezer év terror és babiloni stílusú adósrabszolgaság után megragadja a szabadságot.

Az alábbi linken olvasható nevek keringtek katonai és ügynökségi körökben, amelyekkel kapcsolatban pontos hírszerzési információk is rendelkezésre állnak a kazár maffiáról.

https://ehpg.wordpress.com/israel-did-911/

Az oldalon található emberek csak egy részét képezik annak a listának, akiket levadásznak. Egy pakli aranyfedezetű játékkártya kerül kiadásra ezen a héten a legmagasabb rangú kazár maffia főnökök nevével, és annak az arany fejpénznek a mennyiségével, amely rendelkezésre fog állni az elfogásukhoz.

Néhány magas rangú kazárt, mint a Bush családot, Clintonékat, a Rockefellereket és olyan főhadnagyokat, mint Henry Kissinger már megakadályozták abban, hogy elmeneküljenek az igazságszolgáltatás elől, CIA források szerint. A kazár maffia patkányai, akik képesek még futni és elrejtőzni, már elkezdték ezt megtenni.

David de Rothschild báró, a svájci székhelyű Rothschild Continuation Holdings és a brit székhelyű NM Rothschild vezetője, a Rothschild klán tényleges vezetője "már kikerült a képből", CIA források szerint. A csoportot jelenleg az elnökhelyettes irányítja, mondták. A Zug-ban, Svájcban található menedékük telefonszáma úgy tűnik, hogy már nem működik.

Ugyanakkor egy CIA forrás Európában, aki azt mondja, hogy "beszélt Rothschilddal a múlt éjjel" azt állítja, hogy a Rothschildok nem csak, hogy nem bujkálnak, hanem "úgy vélik, hogy ők lesznek az egyetlenek, akik állva maradnak," miután a por leülepszik.

Természetesen ha ők voltak azok, akik szorgalmazták a kibocsátási kereskedelmet a világ népessége megölésének aternatívájaként, nem fognak népirtás és tömeggyilkosság vádjával szembenézni, mint a Bush család és a hasonszőrűek.

A kínai kormány úgy tűnik azt hiszi, hogy rendben vannak, miután elmondták több mint húsz ország vezetőjének, hogy egyetértenek egy Rothschild / Fehér Sárkány Társaság szövetséggel, kínai kormányzati források szerint. Nem született formális egyezség, de felvették a kapcsolatot csupán egy órával a július 10-i határidő lejárta előtt.

Mindenesetre egy érdekes fejlemény, hogy a tömeggyilkos, magas rangú kazár maffia csatlóst és Izrael miniszterelnökét Benjamin Netanjahut jelenleg az izraeli hatóságok vizsgálják "nagyon magas szintű hatalmas pénzmosás," azaz "több milliárd dollár" miatt, Moszad források szerint. Emiatt Netanjahu előkészületeket tett, hogy elmeneküljön búvóhelyére Patagóniába, Argentínába. A forrás azt mondja, hogy egy másik Netanjahu marad hátra, hogy vállalja a következményeket, vagy pedig Netanjahu megrendezi a halálát egy "szívroham vagy agyvérzés" révén. Azonban "az igazi terv az, hogy a messzi hideg országba megy," mondja a forrás. Ez egy utalás lehet a náci antarktiszi bázisokra, ismerte el a forrás.

Netanjahu célja az lehet, hogy elrejtőzzön, mivel a kazár maffia helyzete az Egyesült Államokban elérte a forráspontját, értett egyet több forrás a Pentagonból és az ügynökségektől.

A harag középpontjában az a tény áll, hogy az FBI nem volt hajlandó bűnügyi vádakat megfogalmazni Hillary Clinton ellen, miközben az FBI igazgatója nyilvánosan vádolta meg őt bűncselekménnyel. Egy Pentagon forrás a következőképpen foglalta össze a helyzetet: "Hillary korcsolyázása és az Igazságügyi Minisztérium korrupciója miatti tömeges felháborodás egyesíti a Republikánus Nemzeti Bizottság, katonai, hírszerzési, bűnüldöző szervek közösségét egy hatalams erővé a rezsimváltás érdekében, hátterében a globális valuta újraindítással és az új köztársaság aranyfedezetű devizájával."

Annak ellenére, hogy Hillary Clinton elkerülte a büntetőeljárást, elnökjelöltségét hatékonyan lerombolja a fiaskót követő negatív hírverés. "Ő egy sérült áru, aki elvesztette a közvélemény bizalmát, és minden esélyét a Fehér Házra, mivel megtagadható tőle a biztonsági engedély és a minősített hírszerzési tájékoztatások," - magyarázta a Pentagon forrása.

A forrás azt is mondja, hogy "Obama elnök utálja Hillaryt, és ő szivárogtatta ki az e-mail szerver információkat 2015. márciusában, hogy biztos legyen abban, hogy Hillary nem fog nyerni, még akkor is, ha úgy tesz, mintha neki kampányolna."

Comey sajtótájékoztatója számos okot tartalmazott, amiért Hillaryt bűncselekménnyel lehet vádolni a jövőben. Ezek közé tartozik az államtitkok kiszivárogtatása Izraelnek, a "súlyos gondatlanság" a titkosított információkkal, hamis tanúzás a Kongresszus előtt Bengázival és sok más dologgal kapcsolatban.

A közfelháborodás már arra kényszerítette az Amerikai Külügyminisztériumot, hogy bejelentsék, újra meg fogják nyitni a vizsgálatot az e-mailjeivel kapcsolatban. A botrány eredményeként a Pentagon és az ügynökségek szintén elvágták Hillary minősített információkhoz való hozzáférését.

Mindenesetre a teljes e-mail botrány figyelemelterelés a Clinton Alapítvány korrupciójáról, amely azzal fenyeget, hogy Washington DC politikai intézményeinek nagy része belebukik.

Hogy megakadályozzák a Clinton Alapítvány gondjainak terjedését, "Bill megöléséről" terjednek szóbeszédek magas szinteken. A Pentagon forrása így vázolta a helyzetet: "Egy állami temetés Bill számára örökre elhallgattatná Hillaryt, de továbbra is bíróság elé állítanák az államtitkok kiszivárogtatása és kiárusítása miatt."

Mivel Bill Clinton Winthrop Rockefeller fia, a kazár maffia Rockefeller frakciója megpróbálhatja elvonni a figyelmet Hillary problémájáról egy faji háború kirobbantásával. Ez volt a látszólagos célja a múlt heti dallasi rendőrségi lövöldözésnek, melynek során talán nem is ölte meg valójában az öt rendőrt az a férfi, aki állítólag "gyűlöli a fehéreket."

A Rockefellerek keze látható a Black Lives Matter gyűlöletcsoport finanszírozásában. Azt is meg lehet nézni, ahogy David Rockefeller unokája, a Facebookos Mark Zuckerberg kitesz egy hatalmas "Black Lives Matter" transzparenst a saját főhadiszállásán a dallasi eset után.

http://www.whatdoesitmean.com/index2069.htm

Mindezt a Rockefellerek által ellenőrzött ENSZ Vállalat követte azzal, hogy elítélte a "strukturális és intézményi rasszizmust" az USA-ban.

https://www.rt.com/news/350270-un-institutional-racism-us-killings/

Ennek ellenére Pentagon források azt ígérik, hogy a "Soros György által támogatott Black Lives Matter terrorcsoportnak nem fogják megengedni, hogy faji háborút robbantson ki azzal, hogy statáriumot vezetnek be, vagy felfüggesztik a választásokat."

Több forrás is figyelmeztetett, hogy egy nagy kísérletet tennének fizetett gengszterekkel arra, hogy megzavarják a republikánus konvenciót, amely a jövő héten kezdődik.

Sok forrás szerint zavargásokkal és gondokkal számolnak egész nyáron és az ősszel az USA-ban. Egy Pentagon forrás odáig ment, hogy azt mondja, amennyire meg tudja ítélni, a polgárháború már elkezdődött az Egyesült Államokban.


A helyzet az EU-ban is addig a pontig fajult, hogy a NATO főtitkár Jens Stoltenberg elismerte, hogy "Egy olyan új helyzetben vagyunk, amely különbözik minden általunk korábban tapasztalttól."

http://tass.ru/en/world/887240

Bár utalt az Oroszországgal fennálló kapcsolatokra, azt is elismerte, hogy a világ egy feltérképezetlen területre lépett. Ennek oka, hogy az ENSZ Vállalat, az EU és az USA is csődbe ment, ahogy leányvállalat szervezetei is, mint a Világbank és az IMF.

http://neilkeenan.com/neil-keenan-update-un-secretary-general-ban-ki-moon-attempts-to-pull-the-wool-over-chinese-korean-eyes-only-to-find-theres-no-wool/

Legalább az EU összeomlásának forgatókönyvét már feltérképezték a Szovjetunió összeomlásával. Ez azt fogja jelenteni, hogy az EU országok egyesével fogják a szervezetet elhagyni, amíg egy demokratikus és átlátható európai struktúra, amely magában foglalja Oroszországot, nem jön létre.

A különböző EU vezetők és frakciók nyilvános civakodása, mióta a britek úgy döntöttek, hogy helyreállítják a függetlenségüket, ezt egyértelműen nyilvánvalóvá teszi.

A harc, melynek része az Olaszország által meghirdetett 150 milliárd eurós alap, hogy megmentsék az összeomló bankrendszert csak annyi, hogy a németek nyilvánosan megszidták őket, és azt mondták, hogy nem fizetnek. Ezután az olasz miniszterelnök Matteo Renzi visszavágott mondván, az olasz bankok problémái aprók más európai bankok származékos problémáihoz képest. Ezt sokan úgy értelmezték, hogy a Deutsche Bankot jelenti.

Renzi azért beszélhet keményen, mert pártja áll az EU-ellenes Ötcsillagos Mozgalom közvélemény-kutatásai mögött, melynek élén Beppe Grillo található.

http://www.zerohedge.com/news/2016-07-07/italian-banks-crash-new-lows-despite-passing-self-defined-stress-test

http://uk.reuters.com/article/uk-italy-banks-renzi-idUKKCN0ZM1YL

Továbbá egy 29 milliárd eurós német bank tényleg csődbe mehet, ami dominóhatást indíthat el.

http://www.zerohedge.com/news/2016-07-07/europes-bank-crisis-arrives-germany-€29-billion-bremen-landesbank-verge-failure

A francia nép eközben a nyílt lázadás állapotában van, ahogy továbbra is folyamatosak a zavargások, bár a sajtó propaganda megpróbálja figyelmen kívül hagyni őket. A lakosság közel 90 százaléka elítéli Francois Hollande elnököt.

https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2016/07/05/nearly-90-percent-of-the-french-now-disapprove-of-their-president/

Ilyen körülmények között az EU már elvesztette erejét, hogy döntéseket kényszerítsen rá a tagországokra. Ez volt látható, amikor az EU megpróbált kereskedelmi egyezményt elérni Kanadával, de Németország és Franciaország azt mondta, hogy szükséges a parlament, hogy ratifikálják a megállapodást. Ennek hatására az Európai Bizottság vezetője Jeane-Claude Juncker kijelentette, hogy mind a 27 EU parlamentnek ugyanezt kellene tennie. Az eredmény az, hogy az EU vezetése teljesen működésképtelen.

http://www.zerohedge.com/news/2016-07-06/incredibly-stupid-juncker-opens-pandoras-box

Sokkal többről szól az EU káosz, de az általános kép az, hogy a dolgok szétesnek.

Az újonnan függetlenné vált Egyesült Királyságban eközben a hivatalosan kiadott régóta húzódó Chilcot jelentés világossá teszi, hogy az iraki invázió jogellenes volt, és a Bush besúgó Tony Blair háborús bűnös. A britek most már komolyan fontolgatják, hogy szövetséget kössenek-e újra az USA-val addig, amíg a kazár maffia irányítása alatt áll.

Ugyanez történik a törökökkel, akik egy 180 fokos fordulatot tettek Oroszországgal szemben. Tavaly novemberben lelőttek egy orosz vadászgépet és kérték a NATO-t, hogy kezdjenek háborút Oroszországgal. Most a török híradások szerint orosz csapatokat hívtak Törökországba. Ezeket a jelentéseket később tagadták, de egyértelmű, hogy a második legnagyobb hadsereggel rendelkező NATO ország az Egyesült Államok után azon gondolkodik, hogy csatlakozzon Oroszországhoz és Kínához a Sanghaji Együttműködési Szervezetben együtt Indiával, Pakisztánnal, Iránnal, Egyiptommal és Izraellel. Ezzel Szaúd-Arábia teljesen magára maradna, hacsak szintén el nem hagyja a kazár szövetséget. A szaúdi olajpénz elvesztése végzetes csapást jelentene a kazárokra.

Természetesen a haldokló kazár maffia azt mondja, hogy harcolni fognak, és provokációkra számíthatunk olyan területeken, mint a Dél-kínai-tenger, valamint Észak-Koreát érintő eseményekre, terrorizmusra, bombázásokra, hamis zászlós támadásokra stb. Ennek ellenére egyértelmű, hogy az emberiség fog győzni a Föld bolygóért folyó csatában.

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.

Post a Comment

0 Comments